Landmeetkundig bureau Kooiker Maatvoering

Landmeetdienst

Meetwerk is maatwerk

Meten is zeker weten. Noodzakelijk bij planologische verandering in de ruimtelijke ordening. Landmeetkundig bureau Kooiker Maatvoering helpt met kennis en kunde exacte antwoorden te geven op meetvraagstukken over infrastructurele inrichting. Geometrics oftewel meetkunde betekent het meten van de aarde. Dat is wat wij doen. Of dit nou gaat om diepte, hoogte, afstand, inhoud of exacte positie. 

Specialistisch landmeetkundig bureau

De specialisten van landmeetbureau Kooiker Maatvoering ontzorgen opdrachtgevers door zelfstandig te werk te gaan en voeren projecten gestructureerd en efficiënt uit. Onze expertises worden gevraagd vanuit heel verschillende sectoren binnen de geodesie. Bijvoorbeeld infraprojecten, bouwmaatvoeringen en wegenbouw, zowel bovengronds als ondergronds. Het type opdrachtgevers lopen uiteen van overheden, semi-overheden, ingenieursbureaus, aannemers in woningbouw, wegenbouw en de ondergrondse infra.

Flexibele, jonge en dynamische landmeters

De specialisten van Kooiker Maatvoering staan dag en nacht voor u klaar. In het weekend voor een acute controlemeting of een reeds geplande afspraak op maandagochtend, wij kunnen vaak op hele korte termijn in uw vraag voorzien. Ook leveren wij een meerwaarde door geen uitdaging uit de weg te gaan en altijd een totaaloplossing aan te bieden.

 

Landmeetdiensten

Meten, uitzetten, volume en oppervlakten berekenen en KLIC melding

Uitzetten grondwerk
Hoeveelheidsbepalingen door het inmeten van een ontgravingsgebied of depot en het uitzetten van een cunet. Kooiker Maatvoering is dè specialist voor meetwerk.

Inmeten verharding
Voorafgaand aan een project kunnen wij een nulmeting voor u verzorgen of achteraf een revisietekening maken. Bijvoorbeeld voor asfalt-, element- en betonverhardingen. Ook het bepalen van hoeveelheden verharding kunt u aan ons overlaten.

Meten
Een nieuw riool inmeten, een NAP-hoogte in het werk zetten of een nulmeting verzorgen? Kooiker Maatvoering doet het. Ook het inmeten van objecten zoals bijvoorbeeld putten of heipalen, die in verband met andere werkzaamheden tijdelijk bedekt worden met zand of puin, is een activiteit waar wij regelmatig voor ingeschakeld worden.

Uitzetten
Kavelgrenzen bepalen, een nieuwbouw uitzetten of een bandenlijn in het werk bepalen? Voor ons is het een kleine moeite om gegevens uit te zetten in het terrein met behulp van GPS apparatuur.

Volume en oppervlakten berekenen
Wilt u weten welke hoeveelheden u (nog) moet verwerken? Kooiker Maatvoering levert u deze gegevens overzichtelijk en duidelijk aan. Zo heeft u een concreet overzicht voor uw opdrachtgever.

KLIC-melding
Wij geven eenvoudig en duidelijk aan waar kabels en leidingen binnen het graafgebied liggen, zo kunt u snel en zorgeloos aan de slag. Wij verzorgen bijvoorbeeld het melden van graafwerkzaamheden, het uitzetten van kabels en leidingen, het graven van proefsleuven, het inmeten van hoogtes van bestaande kabels en leidingen en het vervaardigen van digitale revisie-tekeningen.

profile picture

Meten is weten

Een heel concrete vraag voor een specifiek project, een vrijblijvende offerte of een vraag naar informatie over Kooiker Maatvoering? Vul het contactformulier zo volledig mogelijk in en we nemen spoedig contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook!

 

Bel Jarno Kok 0522 46 47 50
of stuur een e-mail naar
jarno@kooikermaatvoering.nl

“Maatwerk in meetwerk”

KOOIKER MAATVOERING

Meer informatie?