Over Kooiker Maatvoering

Over Kooiker Maatvoering Maatvoeren en uitzetten

Kooiker Maatvoering is een jong, zelfstandig en dynamisch bedrijf uit Staphorst dat zich richt op het meten en uitzetten van werkzaamheden in de infra-sector en in de bouw. Ook in de particuliere markt verlenen we onze diensten bij bijvoorbeeld het bepalen van erfgrenzen en grensreconstructie.

Meetapparatuur bij maatvoering

We beschikken over de juiste (GPS) apparatuur om de werkzaamheden uit te voeren, van waterpastoestel tot Total Station. Kooiker Maatvoering kenmerkt zich door flexibiliteit, korte lijnen en rechtstreekse contacten met onze werknemers. Efficiency bereiken we bijvoorbeeld door het inzetten van de Robot Plotter. De Robot plotter werkt accuraat, veilig, snel en is ook nog eens kostenbesparend. Uitermate geschikt bij het uitzetten van stuurlijnen, markeringslijnen en punten bij bouwmaatvoering.

Ervaring

Kooiker Maatvoering maakt deel uit van de Kooiker groep en is een zusterbedrijf van Kooiker Zuigtechniek en Kooiker Aannemersbedrijf. Met eigen ervaring van werken in bouw en infra weten wij als geen ander wat er van ons gevraagd en verwacht wordt. Met onze praktische kennis en de korte lijnen zijn wij de oplossing voor elke opdrachtgever.

Samenwerken

Samenwerken door samen werken. Een telefoontje naar Kooiker Maatvoering is snel gedaan, de uitwerking eveneens. Een offerte, een vraag over onze diensten of een opdracht? Wij ontzorgen je snel en accuraat. Vrijblijvend een offerte ontvangen? Of wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend contact opnemen
Klaas Kooiker Aannemersbedrijf

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staan bij Kooiker Maatvoering voorop. Wij zijn VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, zijn onze specialisten uitsluitend vakmensen.

Meer over Kooiker bedrijven?

Naast maatvoering kunnen wij je ook helpen bij het aanleggen van infrastructuur: Van riolering aanleggen en grondwerk tot bestratingen en terreininrichting: Kooiker Aannemersbedrijf voorziet u van een totaaloplossing. Schade voorkomen bij graven, uw machines laten reinigen uw kruipruimte verdiepen of juist verhogen. Kooiker Zuigtechniek is specialist in het verplaatsen van materialen door middel van lucht. Inzetbaar in elke situatie, voor bijna ieder materiaal.

Werken bij de Kooiker groep

Wil je werken in een jong en dynamisch bedrijf? Een bedrijf dat altijd doorontwikkelt, open staat voor idee├źn en ook tijd vrij maakt voor ontspanning. Bekijk dan onze openstaande vacatures. Wellicht tot snel.

Bekijk onze vacatures

Wij werken o.a. samen met

Logo BAM
Logo Boskalis
Logo Gemeente Amsterdam
Logo van Gelder