Grensreconstructie

Laat uw perceelgrens bepalen!

Grensreconstructie: de perceelgrens laten bepalen

Het komt regelmatig voor dat buren het niet eens zijn over waar de perceelgrens loopt. Of dat daar onduidelijkheid over bestaat. En heeft u net een mooi huis gekocht en zeker wil weten dat de grens met de buren klopt? In dit soort gevallen kunt u eenvoudig de perceelgrens laten uitzetten. Dit kan eenvoudig door middel van een Grensreconstructie.

Grensreconstructie voor slechts € 605,-

Onze landmeters hebben jarenlange ervaring met perceelgrenzen uitzetten. We beschikken over alle benodigde apparatuur, waardoor wij werken met de vaste lage prijs van € 605,- voor een volledige grensreconstructie. Goedkope grensreconstructie.

Hoe wij een grensreconstructie uitvoeren

– We vragen de officiële documentatie op (bij het Kadaster);
– Wij komen binnen 2 weken bij u op locatie;
– We controleren de kadastertekeningen en andere bronnen;
– Met speciale apparatuur zetten wij de grenzen uit (VCA en ISO 9001 gecertificeerd);
– We leggen dit digitaal vast.

Hoe worden de erfgrenzen bepaald?

De landmeter vraagt de officiële documentatie op bij het Kadaster. Dit zijn de officiële verslagleggingen van eerdere metingen die we opnieuw uitzetten in het veld, zodat precies duidelijk wordt waar uw grens exact loopt.

100% betrouwbare reconstructie van perceelgrens

De landmeters van Kooiker Maatvoering werken met de meest nauwkeurige meetapparatuur. Veiligheid en kwaliteit staan bij Kooiker Maatvoering voorop. Wij zijn VCA en ISO 9001 gecertificeerd. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, zijn onze specialisten uitsluitend vakmensen.

Grensreconstructie door heel Nederland

We zijn niet alleen snel ter plaatse (vaak binnen enkele dagen tot maximaal 2 weken), we werken ook door heel Nederland. Voor alle locaties die geografisch lastiger bereikbaar zijn (afstand verder dan 125 km van Staphorst) rekenen we een kleine reistoeslag.

Ervaring

Kooiker Maatvoering is een zusterbedrijf van Kooiker Zuigtechniek en Klaas Kooiker Aannemersbedrijf. Met eigen ervaring van werken in bouw en infra weten wij als geen ander wat er van ons gevraagd en verwacht wordt. Met onze praktische kennis en korte lijnen zijn wij u graag van dienst om een grensreconstructie vakkundig uit te voeren.

Een grensreconstructie aanvragen

Via ons contactformulier kunt u een grensreconstructie aanvragen. Vul uw gegevens in en wij nemen vaak dezelfde dag nog contact met u op. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Jarno Kok via: jarno@kooikermaatvoering.nl

Grensreconstructie door Kooiker Maatvoering:

– Vaste lage prijs: € 605,-
– Onze landmeters hebben jarenlange ervaring
– We werken door heel Nederland
– VCA en ISO 9001 gecertificeerd
– We werken op de CM nauwkeuring
– U bent snel aan de beurt: binnen enkele dagen, maximaal 2 weken
– Snel helderheid over uw perceelgrens
– Kooiker Maatvoering is onderdeel van de Kooiker-Groep
– Vragen: neem contact op met Jarno: jarno@kooikermaatvoering.nl

profile picture

Meten is weten

Bel Jarno Kok 0522 46 47 50
of stuur een e-mail naar
jarno@kooikermaatvoering.nl

Meer informatie?