Over Kooiker Maatvoering

Specialist in maatwerk

Kooiker Maatvoering is een jong, zelfstandig en dynamisch bedrijf uit Staphorst dat zich richt op het meten en uitzetten van werkzaamheden in de infrasector en de bouw.

Samenwerken
Samenwerken door samen werken. Een telefoontje naar Kooiker Maatvoering is snel gedaan, de uitwerking eveneens. Een offerte, een vraag over onze diensten of een opdracht? Snel en accuraat ontzorgen wij u. Bel Jarno Kok 0522 46 47 50 of stuur een e-mail naar jarno@kooikermaatvoering.nl

Apparatuur
We beschikken over de juiste (GPS) apparatuur om de werkzaamheden uit te voeren, van waterpastoestel tot Total Station. Kooiker Maatvoering kenmerkt zich door flexibiliteit, korte lijnen en rechtstreekse contacten met onze werknemers.

Ervaring
Kooiker Maatvoering is een zusterbedrijf van Kooiker Zuigtechniek en Klaas Kooiker Aannemersbedrijf. Met eigen ervaring van werken in bouw en infra weten wij als geen ander wat er van ons gevraagd en verwacht wordt. Met onze praktische kennis en de korte lijnen is Kooiker Maatvoering de oplossing voor elke opdrachtgever!

Veiligheid en kwaliteit
Veiligheid en kwaliteit staan bij Kooiker Maatvoering voorop. Wij zijn VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, zijn onze specialisten uitsluitend vakmensen.

Meer over Kooiker bedrijven?
Naast maatvoering kunnen wij u ook helpen bij het aanleggen van infrastructuur: Van riolering aanleggen en grondwerk tot bestratingen en terreininrichting: Klaas Kooiker Aannemersbedrijf B.V. voorziet u van een totaaloplossing. Schade voorkomen bij graven, uw machines laten reinigen uw kruipruimte verdiepen of juist verhogen. Kooiker Zuigtechiek B.V. is specialist in het verplaatsen van materialen door middel van lucht. Inzetbaar in elke situatie, voor bijna ieder materiaal.

profile picture

Meten is weten

Bel Jarno Kok 0522 46 47 50

of stuur een e-mail naar jarno@kooikermaatvoering.nl

Meer informatie?