Landmeetkundig bureau

Kooiker Maatvoering

Kooiker Maatvoering is een jong, zelfstandig en dynamisch bedrijf uit Staphorst dat zich richt op het meten en uitzetten van werkzaamheden in de infrasector en de bouw. Kooiker Maatvoering weet als geen ander hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Samenwerken

Een offerte, een vraag over onze landmeetdiensten of een opdracht? Wij helpen u graag. Bel Jarno Kok 0522 46 47 50 of stuur een e-mail naar jarno@kooikermaatvoering.nl

Specialisten

De specialisten van Kooiker Maatvoering staan dag en nacht voor u klaar. Of het nu om een controlemeting gaat in het weekend of een reeds geplande afspraak op maandagochtend, wij kunnen vaak op hele korte termijn in uw vraag voorzien.

Apparatuur

We beschikken over de juiste (GPS) apparatuur om de werkzaamheden uit te voeren, van waterpastoestel tot Total Station. Kooiker Maatvoering kenmerkt zich door flexibiliteit, korte lijnen en rechtstreekse contacten met onze landmeters.

Ontwikkelingen

Kooiker Maatvoering ondersteunt een opdrachtgever zoveel mogelijk zelfstandig, waarbij ook eventuele bijkomende werkzaamheden niet uit de weg worden gegaan.

Ervaring

in landmeetkunde

Ervaring

Kooiker Maatvoering is een zusterbedrijf van Kooiker Zuigtechniek en Klaas Kooiker Aannemersbedrijf. Met eigen ervaring van werken in bouw en infra weten wij als geen ander wat er van ons gevraagd en verwacht wordt. Met onze praktische kennis en de korte lijnen is Kooiker Maatvoering de oplossing voor elke opdrachtgever!

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid en kwaliteit staan bij Kooiker Maatvoering voorop. Wij zijn VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen, bestaat zijn onze specialisten uitsluitend uit vakmensen.  Wij werken met gediplomeerde landmeters en onze medewerkers hebben minimaal VCA Basis op zak. Kooiker Maatvoering investeert continu in het opleiden van mensen en vindt het belangrijk om hen doorgroeimogelijkheden te bieden.

Opdrachtgevers

De specialisten van de landmeetdienst van Kooiker Maatvoering ontzorgen opdrachtgevers door zelfstandig te werk te gaan en voeren projecten gestructureerd en efficiënt uit. Onze expertises worden gevraagd vanuit heel verschillende sectoren binnen de geodesie. Bijvoorbeeld voor infraprojecten, bouwmaatvoeringen en wegenbouw, zowel bovengronds als ondergronds. De type opdrachtgevers lopen uiteen van overheden, semi-overheden, ingenieursbureaus, aannemers in woningbouw, wegenbouw en de ondergrondse infra.

Meer over Kooiker bedrijven?

Naast onze landmeetdienst kunnen wij u ook helpen bij het aanleggen van infrastructuur: Van het aanleggen van riolering en grondwerk tot bestratingen en terreininrichting: Klaas Kooiker Aannemersbedrijf B.V. voorziet u van een totaaloplossing. Kruipruimte ophogen? Schade voorkomen bij graven of uw machines laten reinigen? Kooiker Zuigtechiek B.V. is specialist in het verplaatsen van materialen door middel van lucht. Inzetbaar in elke situatie, voor bijna alle soorten materialen.

profile picture

Meten is weten

Bel Jarno Kok 0522 46 47 50
of stuur een e-mail naar
jarno@kooikermaatvoering.nl

Meer informatie?